SPOR

Radamel Falcao'nun ilginç beşiktaş istatistiği! Debiye 4'lemek için çıkıyor

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, sarı-kırmızılı formayla Beşiktaş derbisinde gol atabilirse futbol kariyerinde Beşiktaş'a karşı 4 ayrı takımla da gol atmış olacak.

Nefesler tutuldu. Futbolseverler heyecanla liderlik koltuğunu doğrudan ilgilendiren Galatasaray-Beşiktaş derbisine kilitlendi.

15 Mart Pazar günü saat 19:00'da Galatsaray TT Arena'da oynanacak olan maç hakkında ilginç istatistikler gelmeye devam ediyor.

FALCAO ATARSA 4'LEMİŞ OLACAK

Bu istatistiklerden biri de Radamel Falcao'nun Beşiktaş karşısındaki performansı...

Geçmişe dönük maçlara bakıldığında Falcao, Beşiktaş'a gol atmayı çok seviyor. Neredeyse giydiği tüm formalarla Beşiktaş'a gol atan Kolombiyalı yıldız, bu maçta da topu ağlarla buluşturabilirse formasını giydiği 4 ayrı takımla da Beşiktaş'a gol atmış olacak.

MONACO-BEŞİKTAŞ

Ünlü golcü Beşiktaş'ın Monaco ile oynadığı maçta dakikalar 30'u gösterdiğinde topu ağlarla buluşturmasını bilmişti.

PORTO-BEŞİKTAŞ

Radamel Falco, Porto forması giydiği dönemde de Beşiktaş'la karşılatıkları maçta yine boş geçmemiş ve 36'ıncı dakikada rakip fileleri ayağa kaldırmıştı.

BEŞİKTAŞ-ATLETİCO MADRİD

Bilindiği üzere ünlü yıldız Falcao'nun performansının en yüksek olduğu dönem İspanyol ekibi Atletico Madrid forması giydiği dönemdi. O dönemde de Avrupa kupalarında Beşiktaş'la eşleşen Falcao, dakika 83'te meşin yuvarlağı filelere yollamıştı.

GÖZLER GALATASARAY DERBİSİNDE

Galatasray taraftarının bu maçta Falcao'dan büyük beklentisi var. Her ne kadar maç koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak olsa da Galatasaray liderlik şansını zora sokmamak maksadıyla maçı yenmek için gol yollarını tek tek deneyecek gibi duruyor...

Yorumlar
Günün Manşetleri