SPOR

Rıdvan Dilmen Cüneyt Çakır'a zehir zemberek sözler

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Kayserispor, Beşiktaş maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır'ı zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Kayserispor, Beşiktaş maçının ikinci yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş, Kayseri'den çok daha iyi bir takım. Kayseri belki de kazanacak bir şey yapmadı ama... Yahu Cüneyt (Çakır) sanane ya... Penaltı olduğuna inanırsın da tamam. İlki 'Ararsan bulursun' penaltısı... İkincisi de 'Aradılar bulamadılar' penaltısı... Sen, son dakikada top öbür tarafa gitmiş niye çağırıyorsun hakemi? Burada Fırsat Aydınus'a bir şey diyemiyorum. Ben sana bir şey söyleyeyim mi, iki penaltıyı da Beşiktaş'ın aleyhine vermezler... Niyetleri iyi değil... Bu hakemler kuralları daha iyi biliyor bizden fakat biliyorlar...

'Beşiktaş, Galatasaray , Fenerbahçe 'nin lehine verirsem devam ederim' diye düşünüyorlar. Beşiktaşlı dostlarım bana kızabilirler. Daha önce de Fenerbahçeliler kızmıştı ama benim fikrim bu. Birinci penaltıyı vermem. İkinciye hiç bulaşmam bile... FIFA hakemleri bunları vermez. Başka bir şey olsa belki kötü hakemler verir.

"Serdar Tatlı'yı yollayacaklar oradan!"

Fırat Aydınus da galiba hakemliğe devam etmek istiyor. Lobisi de var sanırım. Sizin hesabınız ne? Bugün Kayserili oyuncu, Beşiktaşlı oyuncuyu sakatlamak için giriyor bugün... Tırnağına gelse kırmızı kart ya! Cüneyt Çakır bilmiyor mu bunun kırmızı olduğunu? Niye çağırmıyor? Serdar Tatlı'yı da yollayacaklar oradan... Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü... Beşiktaş yener, şampiyon da olur. Ben Denizli'de yenmesine rağmen Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe karşısında Başakşehir'in mağdur edildiğini gördüm ve söyledim. Sen Cüneyt Çakır olarak niye çağırıyorsun?

Türkiye'de garip şeyler oluyor. Oyuncunun cezası gece yarısı kaldırılıyor... Bu Kayseri'ye saygısızlık etmek istemem. Beşiktaş'a da öyle... Ama Cüneyt Çakır sen niye çağırıyorsun?

"Operasyon devam ediyor"

Dün Marcao için niye çağırmıyorlar? Fatih hoca da biliyor kırmızı kart olduğunu... Ben Beşiktaş'ın her Avruıpa maçına giderim. Severim'de Metin'lerle Feyyazlar'la çok kaldım. Beşiktaş'ın böyle galibiyetlerle sevineceğini düşünmüyorum. Operasyon devam ediyor.

İblis oldum, şeytan oldum ama ben neye inanıyorsam onu söylerim. Bu hakemler yaşadıkları gibi inanıyorlar. İnandıkları gibi yaşamıyorlar. İnsanlık falan bunların umurunda değil.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri