SPOR

Rıdvan Dilmen yine bombaladı! Ya üç dört futbolcu ya da Erol Bulut

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'ya 3-1 kaybettiği maçın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, sarı-lacivertli takımı eleştirdiği açıklamasında ''Bence 3-4 tane oyuncuyu kadro dışı bırakacaksın. Diğer tarafta da Erol hocaya sağ ol diyeceksin.'' dedi.

Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK'nın 3-1 kazandığı  Fenerbahçe karşılaşmasını NTV'de değerlendirdi. Dilmen'in yorumlarından öne çıkanlar şöyle:

"Fenerbahçe bugün 1 puan alsa 2. oluyor, kazansa liderle eşitleniyor. Bu Fenerbahçe takımı daha 13. haftada son 6 haftada 4 mağlubiyet aldı. Ne biçim lig burası ya? Bu Türk futbolunun bir sorunu.''

''EROL HOCA GÖNDERİLİRSE ŞUNU DİYECEK...''

"Çok büyük ihtimalle Erol Hoca gönderilirse şunu diyecek, liderle 3 puan farkım vardı Galatasaray'la aynı puandaydım. Ama öyle değil. 3.'lük Türk futbolunun rezaletidir. Savunması savunma değildir"

''SUMUDİCA'YI TEBRİK EDİYORUM''

"Tek mağlubiyeti olan tek takım Gaziantep. Sumudica'yı eleştiriyoruz ama tebrik ediyorum. Bütün arkadaşlarımıza ders veriyorsun"

"TEKNİK DİREKTÖR KİM BELLİ DEĞİL"

"Gaziantep FK maçı gerçekten hak etti. Belki aman aman müthiş oynamıyorlar. Bir araba vardır 160 km'dir, bu takım 160 km'de gidiyor. Sumudica takımına hakim, oyuncuya hakim.

Bir taraftar böylesi bir teknik direktör, bir diğer tarafta hangisi teknik direktör belli değil. Selçuk bağırıyor, Volkan bağırıyor, Erol Bulut bağırıyor. Kimin antrenör olduğu belli değil.

Pelkas nerede oynuyor diye soruldu, ne bileyim ben nerede oynuyor? Ozan nerede başladı nerede bitirdi? Ozan'ı sağ bekte gördüm, sol bekte gördüm, ortada gördüm"

"MERT HAKAN KOŞUYOR AMA MEVKİİSİ YOK"

"Mert Hakan bugün sahanın en çok koşanıdır, koşuyor ama mevkiisi yok. Çocukluk yıllarımızda zaman zaman ne oynuyor derler, her yerde oynuyor derler. Onu hemen göndereceksin. En fazla 3 mevkiide oynar futbolcu.

Gustavo, buranın enayisi ben miyim, yeter' dedi. Takıma uydu, yapmaması gerekliydi. Samatta diye bir oyuncu geldi Fenerbahçe'ye. Samatta, 17 Kasım'da Tanzanya Milli Takımı'nda sakatlandı.

Tanzanya gazetelerinde ikinci maçta oynayamayacak üzüldük deniyor. Ama sen geldiği gibi oynatıyorsun, ondan sonra yok. Karacabey'le eşleşiyorsun, her kulübe saygımız var ama sen o maçta Altay'ı oynatma, Oytun'u oynat. Karacabey'le oynuyorsun çünkü.

Fenerbahçe, teknik direktörü Erol Bulut ile yollarını ayırırsa erken olmaz, asıl geç kalınmamış olur"

"OYUNCULAR, HAVLU ATMIŞ OYUNCULAR..."

"Fenerbahçe'de oyuncular, havlu atmış oyuncular. Stoperler 6 tane penaltı yapmışlar. Elle, ayakla, dirsekle... Problem çözmek isteyen tek oyuncu var, Pelkas.

O da ilk defa oyundan çıkmadı. Çok mutsuz insanlar. Fenerbahçe, çok uzun süre düşme potasında kaldı ama debeleniyordu oyuncular."

"3-4 KADRO DIŞI YA DA EROL HOCAYA 'SAĞ OL' DİYECEKSİN"

"Erol Hoca, hiç mağlup olmadan şampiyon oluruz inşallah derken, ben 4'e razı ol dedim ama ne ağız varmış. Fenerbahçe'nin bugün kazanması uzun vadede eksiye yazardı. Bence 3-4 tane oyuncuyu kadro dışı bırakacaksın. Diğer tarafta da Erol hocaya sağ ol diyeceksin.

Yıldızı parlayan bir hoca geldi ve Emre vardı. Kadronun yüzde 90'ını Emre yapmıştır. Bonservisi elindeki oyuncuları Emre Ağabeyin diyerek alıyor. 35 yaşındasın, Emre Ağabey için gelirim diyorsun. Fenerbahçe'ye Emre Ağabeyin için gelmeyeceksin.

Sosa, ben oynamıyorum Mert Hakan oynuyor diyor. Nazım, 35 yaşında Gökhan oynuyor ben oynamıyorum diyor. Novak, Ben geçen sene Trabzon'da şov yaptım goller attım ama oynamıyorum diyor."

"TRABZON'DA, BEŞİKTAŞ'TA LİDER OLMUŞ..."

"Hoca bütün elindeki havuzu kullandı. Fenerbahçe'de ciddi bir havuz var. Bu havuzu iletişimle kullanman gerekiyor. Sosa ile her maç için konuşacaksın. Cool bir oyuncu, müthiş özgüvenli bir oyuncu. Trabzon'da lider olmuş, Beşiktaş'ta lider olmuş. Onun da özverili olması gerek."

"SEN DE HATALISIN EMRE BELÖZOĞLU"

"Emre, 3 kez Fenerbahçe'ye geldi. Bu her futbolcuya nasip olmaz. Hak etmiş midir? Hak etmiştir. Hak etmiştir ki hala kulüpte aktif görevdedir. Emreciğim sen de Erol Hoca kadar başarısızsın. Ya kadroda ya antrenörde"

"KURTARICI OLARAK SOKULAN SANTRFOR KİM"

 "Fenerbahçe'nin kurtarıcı olarak soktuğu santrforu kim bana söylesin? Kim nereden buldu bu arkadaşı.

Kurtarıcı olarak Ferdi ve Ademi varsa orada Emre Hocam senin de hatan var. Şu anda zararın neresinden dönersen kardır. Şu an büyük takımlara sunum yapıyorlar. Herkes birbirine hediyeyle meşgul.''

Yorumlar
Günün Manşetleri