SPOR

Rıdvan Dilmen'den bomba Ömer Faruk Beyaz tepkisi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'yle yeni sözleşme imzalamayan ve Schalke 04 ile el sıkıştığı söylenen Ömer Faruk Beyaz hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, 3 büyüklerle ilgili önemli detaylara vurgu yaparken Sergen Yalçın'dan övgüyle söz etti. Rıdvan Dilmen, ayrıca Ömer Faruk Beyaz'a önemli nasihatta bulundu.

''FENERBAHÇE'YLE PAZARLIK YAPILMAZ''

Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan ve Schalke 04 ile el sıkıştığı söylenen Ömer Faruk Beyaz için şu ifadeleri kullandı;

''Geçen Tuncay'ı gördüm. Ömer Faruk'la ilgili çok güzel şeyler söyledi. Müjdat Yetkiner bulmuştu onu. Emre de gördüğüm en iyi yerlilerden biri demişti. Ömer Faruk, 18-19 yaşında Fenerbahçe A Takımı'nda oynamıyorsa soru işaretiyle bakarım ben. Fenerbahçe'yle pazarlık yapılmaz. Müsaade istenir, o da Manchester City için. 17 yaşındaki oyuncunun menajeri olmaz. 'Neyi uygun gördünüz başkanım?' der, devam eder."

ALİ KOÇ AYAĞINA KADAR GİTTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ömer Faruk Beyaz'a verilen değeri anlatırcasına evine bizzat üç kez gitti, çabalar sonuç vermedi.

Kendisi için sunulan projeleri elinin tersiyle iten 17 yaşındaki futbolcu 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle serbest kalacak.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri