SPOR

Ronaldo Juventus ile çeyrek finali geçemedi

2018-19 sezonu başında Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde ise istediğini bulamadı.

2018-19 sezonu başında Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde ise istediğini bulamadı. Üç sezonda 14 kez gol kaydeden Ronaldo, kritik maçlarda fileleri havalandırmasına atmasına rağmen çeyrek finalin ötesine geçemedi. Üç sezonda Ajax, Lyon, Porto gibi takımlara karşı yaşanan kayıpların ardından yıldız oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı belirsiz...Ronaldo'nun 2022 yazına kadar sözleşmesi var.

C. Ronaldo hem Devler Ligi tarihinin en golcü oyuncusu hem de kazandığı 5 kupayla nasıl bir kazanan olduğunu daha önce ispat etmişti. Juventus ile büyük hayalleri bulunan yıldız oyuncu aralarında Atletico Madrid ve Barcelona maçları da dahil bir çok maça damga vurdu ama takımı ile ilerleyemedi.

Juventus ile ilk Şampiyonlar Ligi maçında kırmızı kart gören Ronaldo, daha sonra Atletico Madrid'e karşı müthiş bir solo performans göstermişti. İlk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden Juventus, sahasında Ronaldo'nun 3 golü le turu geçmişti. Fakat Ajax'a 1-1, 1-2 ile elenip çeyrek finalde veda etmişlerdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri