SPOR

Ryan Donk'tan taraftarlara koronavirüs uyarısı

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Ryan Donk koronavirüs tehdidi sebebiyle seyircisiz oynanan Beşiktaş derbisinin ardından taraftara açıklama yaptı.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray-Beşiktaş arasında yapılan müsabaka koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında seyircilere kapalı şekilde gerçekleşmişti.

Galatasray teknik direktörü Fatih Terim ve tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera başta olmak üzere birçok isim maçın ertelenmemesine tepkisini dile getirirdi.

Seyircsizi oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından bir açıklamada sarı-kırmızılı takımın Hollandalı savunma oyuncusu Ryan Donk'tan geldi.

BİZİM SAHADA OLDUĞUMUZA BAKMAYIN

Ryan Donk yaptığı açıklamada taraftarlara seslenerek ''Dünyanın her yerine ulaşan bu virüse karşı sorumluluk hepimizin. Önleyebilmek için hep birlikte hareket etmeli, yetkilileri dinlemeliyiz. Ellerimizi sık sık yıkamalı ve kalabalıklardan uzak kalmalıyız. Gerekmedikçe evden çıkmamalıyız. Bizim sahada olduğumuza bakmayın, herkese sağlıklı ve güvenli günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri