SPOR

Süper Lig devleri istedi! Mert Çetin'in yeni adresi herkesi şaşırttı!

İtalya'da, Roma takımında forma giyen milli futbolcumuz Mert Çetin'i bir diğer İtalyan takımı Verona kadrosuna kiralık olarak kattı.

Gençlerbirliği’nden sürpriz bir transferle gittiği Roma kulübünde ilk sezonunda tecrübe kazanan Mert Çetin, daha da fazla tecrübe kazanması için geçici bir transferle başka bir takıma gönderiliyor. Genç savunma oyuncusunun gelecek sezonu Verona’da geçireceği öğrenildi.

Futbolcuyu daha önce de kadrosuna katmak isteyen ancak ara transfer döneminin son anlarında Roma’nın takımda tutmaya karar vermesiyle bu transferi gerçekleştiremeyen Verona, bu kez sarı-kırmızılıları ikna etmeyi başardı. Galatasaray ile de ismi geçen Mert Çetin için Verona kulübünün, Romalı yetkililerle kiralık olarak el sıkıştıkları belirlendi.

Yıllık 1 milyon euro'luk ödeme

Roma Kulübü'nün Mert Çetin’i daha fazla tecrübe kazanması adına göndermeye karar verdiği öğrenildi. Verona, 1 yıllık bu transfer için sarı-kırmızılılara 1 milyon euro bedel ödeyecek.

Opsiyonlar havada uçuştu!

Kuzey İtalya ekibinin ısrarları sonucu sözleşmeye satın alma opsiyonu da koydurmayı başardığı bildirildi. Ancak Roma'nın da böyle bir satın alma durumunda ilerde oyuncuyu tekrar kadrosuna katmayı kolaylaştıracak bir 'tekrar satın alma' maddesini de kontrata eklettiği öğrenildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri