SPOR

Süper Lig ertelenecek mi? TFF yetkilisinden flaş açıklama!

Koronavirüs tehdidinin Türkiye'de yayılmaya başlamasının ardından bütün futbol severler aynı soruyu sormaya başladı: ''Ligler ertelenecek mi?'' Konuya ilişkin yapılan açıklamalardan lig maçlarının seyircisiz bir şekilde oynanmaya devam edileceği söylenmişti. Bir açıklamada TFF Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem'den geldi...

Türkiye'de ilk koronavirüs teşhisinin konulmasının ardından alınan tedbirler kapsamında lig maçlarının seyircisiz oynanmasına karar veren TFF'nin bu kararını değişip değişmeyeceği merak konusu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, yeni tip Koronavirüs salgını tehlikesi nedeniyle, spor karşılaşmalarının en az üç hafta boyunca ertelenmesi yönünde kanaati olduğunu açıkladı.

ZARURET OLMADIĞI SÜRECE EVLERİMİZDE KALALIM

Kendisine ait sosyal medya hesabından, “Zaruret olmadığı sürece üç hafta kadar kendi mekanlarımızda, ikametlerimizde kalalım” gönderisini paylaşan İsmail Erdem, sağlık çalışanlarının fotoğrafını paylaştı.

SPOR MÜSABKALARI 3 HAFTA TEHİR EDİLMELİ

Bir takipçisinden gelen, “Futbolcular çıksın mı başkanım?” şeklinde gelen soruya ise İsmail Erdem, “Şahsi kanaatim, en az üç hafta spor müsabakalarının tehir edilmesi” cevabını verdi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise çarşamba akşamı yaptığı basın toplantısında, sezonun aynı şekilde ve nisan sonuna kadar seyircisiz devam edeceğini duyurmuştu.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri