SPOR

Süper Lig maçında olay çıkartan karar

Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor maçında büyük tartışma çıkartan bir pozisyon yaşandı. Konuk ekibin futbolcularının penaltı beklediği pozisyon futbol kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Beşiktaş'ın Alanyaspor karşısında 1-0 önde olduğu dakikalarda Akdeniz ekibi sol kanattan etkili geldi. İçeriye çevrilen topa Atiba eliyle müdahale etti.

Kanadalı futbolcunun bu müdahalesi sonrasında Alanyasporlu futbolcular hakem Arda Kardeşler'in etrafını sardı ve VAR'a gitmesini istedi. Bu esnada Akdeniz temsilcisinin birçok futbolcusu itirazdan dolayı sarı kart gördü.

beşiktaş

İtirazlara rağmen Arda Kardeşler VAR'a gitmezken VAR'dan da orta hakeme 'incele' uyarısı gelmedi.

Rıdvan Dilmen: Türkiye'de VAR falan yok, VAR'sız futbol var. VAR uygulaması büyük takımların maçlarında kalkmış kesinlikle. Beşiktaş penaltı kazanıyor, Volkan Bayarslan'ın yerinde olsam, 'hocam gel bir bak' derim. Ben vermem, penaltıyı veririm, VAR ile iptal ederim. Atiba'nın eline gelen bir penaltı pozisyonu var, penaltı değil bu, pen'yedi'. Fikret bey bile penaltı verir, o kadar penaltı pozisyon. Aldın buradan maçı, buraya verdin. Türk futbolunda rezillikler yaşanıyor. Hakemler VAR'a gidemiyor.

beşiktaş

Rıdvan Dilmen, son günlerde lig maçlarında yaşanan hakem hatalarının ve VAR meselesinin skandal olduğunu ifade etti.

rıdvan dilmen

Ahmet Çakar: "Yazıklar olsun böyle düzene. Beşiktaş'ı yarışa sokmak için Alanyaspor katledildi. Beşiktaş'ın penaltısı kesin yanlış. Alanyaspor'un ise verilmeyen mutlak penaltısı var."

Yorumlar
Günün Manşetleri