SPOR

Süper Lig'de 7 gollü müthiş maç

Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti.

asımpaşa ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçı Gaziantep 4-3'lük skorla kazandı.

Konuk ekibin gollerini 5 ve 44.(penaltı) dakikalarda Kayode, 21. dakikada Kenan Özer ve 33. dakikada Djilobodji attı. Kasımpaşa'nın sayılarını 10. dakikada Veysel Sarı, 57. dakikada Quaresma ve 80. dakikada Mame Thiam kaydetti.

Kasımpaşa'da Ricardo Quaresma, 73. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Günay Güvenç'i geçemedi. Dönen topa vuran Quaresma bu kez direğe takıldı. Hakem Abdulkadir Bitigen, VAR'dan gelen uyarıyla Günay'ın penaltı sırasında çizgi ihlali yaptığını işaret etti ve penaltı tekrarlandı. 75. dakikada Quaresma'nın kullandığı penaltıyı kaleci Günay yine kurtardı.

Abdulkadir Bitigen, Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 biten maçta da Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın çizgiyi ihlal etmesi sebebiyle Göztepe'nin penaltısını tekrarlatmıştı.

Bu sonucun ardından Gaziantep puanını 23'e çıkardı. Kasımpaşa ise 15 puanda kaldı. İlk yarının son haftasında Kasımpaşa deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Gaziantep ise Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Yorumlar
Günün Manşetleri