SPOR

Terim'den manidar mesajlar!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'a elendikleri maçından ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim manidar açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor'a elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncularım çok istedi, biz de çok istedik açıklamasında bulunan Terim, "Son zamanlarda böyle oynamamıştık. Devre arasında, son birkaç dakika sahaya karakter koymalarını istemiştim, 3 gole ihtiyacımız vardı. O karakteri sonuna kadar ortaya koydular. Alanya takımını yenmek bir tarafa, 3 gol atıp, birçok gol kaçırıp, sayılmayan, sayılan goller ve oyunu oraya yığmak, baskı altına tutmak önemli bir şey. Oyuncularımın hepsini, ilk defa bir şeyi kaybetmemize rağmen, karakter koymalarından dolayı tebrik ediyorum. Güzel oynadılar, çok istediler ve bir Galatasaray, bir takım karakteri ortaya koydular." dedi.

"CAMİANIN SESİNİ BEKLİYORUM"

Terim, "Ben fazla bir şey söylemeyeceğim, camiamın sesini bekliyorum. Hem ilk maçta, hem de bu maçta, ben açıkçası onlardan bekliyorum bazı şeyler. Taraftarsız olmaz, bugün taraftarımız ile oyuncumuz birleştiler. Sanıyorum ki taraftar da büyük keyif aldı ama hakikaten çok üzgünüm. Bu mücadelenin sonucu bu olmamalıydı ama dediğim gibi ben konuşmak istemiyorum. Sadece bir üzüldüğüm konu var... Peki, bir şey söylemiyorum." açıklamasıyla konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
Günün Manşetleri