SPOR

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den seyircili maç açıklaması

Futbol müsabakaları, koronavirüs salgını sebebiyle uzun süredir seyircisiz oynanıyor. Bu konuya ilişkin fikrini beyan eden TFF Başkanı Nihat Özdemir, maçların seyircili bir şekilde oynatılmasını istediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, liglerin başlamasından, yayıncı kuruluşa, gündemdeki hakem eleştirilerinden, takımların seyircili maç isteklerine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. 

''AZ DA OLSA TARAFTARLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ''

Takımların maçları seyircili oynama isteğine de değinen Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de pandeminin seyrini hep birlikte takip ediyoruz. Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulumuz da bu işin üzerinde. Sürekli görüşme halindeyiz. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu da bu işin üzerinde.

Biz de maçları seyircili oynatmak istiyoruz, neredeyse yüzde 10 kapasiteli oynamasına da razı olduk ama Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu müsaade etmiyor.

Önümüzdeki günlerde pandemi de bir rahatlama olursa görüşmelerimizi devam ettirerek bütün liglerimizi az da olsa, taraftarla hiç olmazsa localarımızı açarak liglerimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri