SPOR

Trabzon'da binlerce kişiyi sokağa indiren haber

Akşam saatlerinde yaşanan gelişmenin ajanslara düşmesi Trabzonlular'a ayaklandırdı. Binlerce kişi sokaklara akın etti. Ayrıntılar...

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Trabzonspor-Kayserispor maçından sonraki sözleri çok konuşulan ve istifa sinyali olarak görülen Ünal Karaman, BeIN Sports'un son dakika olarak geçtiği habere göre, bordo-mavili kulüpten ayrıldı. Yaşananlar sonrasında kulüpten de bir açıklama yapılmayınca yüzlerce taraftarlar tesisleri bastı.

Süper Lig’in ilk yarısını 32 puanla 3. sırada tamamlayan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman görevinden ayrıldı. Karaman akşam saatlerinde kulüpteki personelle vedalaşarak tesislerden ayrıldı. BeIN Sports’un son dakika olarak geçtiği bilgilere göre Karaman, Trabzonspor’dan sezonuna kadar olan alacaklarını almak şartıyla görevden ayrıldı.

Bordo-mavili taraftarlar, Ünal Karaman’ın ayrılığı sonrasında sosyal medyada tecrübeli teknik adama destek mesajları göndererek “Ünal Hocam Yanındayız” hashtag’i ile Twitter’da Türkiye gündemine girdi.

Zirvenin 5 puan gerisinde yer alan bordo-mavili takımda Karaman’ın Kayserispor maçı sonrasındaki sözleri, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Konyaspor maçındaki oyunun beğenmemesine açıkça cevap olarak yorumlanmıştı.

TRABZON AYAĞA KALKTI

Trabzonsporlu taraftarlar, görevinden ayrıldığı iddia edilen teknik direktör Ünal Karaman'a destek verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gelen yüzlerce taraftar, teknik direktör Ünal Karaman lehine tezahüratlarda bulundu.

Bu arada, güvenlik görevlileri, tesislerin çevresinde ve taraftarların bulunduğu yerde önlem aldı. Bazı taraftar hesapları yaşananları "Kalkışma hareketi" olarak nitelendirdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri