SPOR

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının muhtemel ilk 11'leri

Trabzonspor bugün saat 19.00'da sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev maça saatler kala muhtemel 11'ler de belli oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında bugün Trabzonspor'a konuk olacak. Son 3 maçında 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, Trabzonspor'u yenerek moral bulmak istiyor. 

Süper Lig'de yaptığı maçların 16'sını kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 6'sını kaybeden sarı-lacivertli takım, hanesine 51 puan yazdırdı.

Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden Galatasaray ve Beşiktaş'ın 3'er puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında mağlup olan Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı, teknik direktör Erol Bulut'un sarı-lacivertli ekipteki geleceğini yakından ilgilendiren bir müsabaka olarak görülüyor.

Fenerbahçe'nin mağlup olması durumunda Erol Bulut'la yolların ayrılacağı önemli iddialar arasında...

Süper Lig'de çıktığı son 7 mücadeleyi kazanan Trabzonspor ise galibiyet serisini 8 maça çıkarmayı hedefliyor. Ligde 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan bordo-mavililer, 48 puanla 4. basamakta bulunuyor.

28 Şubat Pazar günü Medical Park'ın ev sahipliği yapacağı haftanın son karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak.

Trabzonspor - Fenerbahçe müsabakasını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşmanın VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu.

Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Kamil Ahmet, Flavio, Berat, Ekuban, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny

Fenerbahçe: Altay, Sangare, Serdar, Szalai, Novak, Ozan, Sosa, Samuel, Pelkas, Mesut Özil, Valencia

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER

Sarı-lacivertli takımda 4 futbolcu, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Luiz Gustavo'nun yanı sıra henüz hazır olmayan İrfan Can Kahveci ile Filip Novak, takımdaki yerlerini alamayacak.

Uzun süreli sakatlığı bulunan Arjantinli oyuncu Diego Perotti de karşılaşmada görev yapamayacak.

Ağrıları bulunan Mbwana Samatta, Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz'in durumu ise maç öncesi yapılacak son antrenmanın ardından belli olacak.

Öte yandan, kırmızı kart cezasını tamamlayan Uruguaylı stoper Mauricio Lemos, teknik direktör Erol Bulut'un şans vermesi halinde 2 maç sonra forma giyebilecek.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, İrfan Can ve Caner, Trabzonspor maçı kadrosunda yer almadı.

FENERBAHÇE'DE 6 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de 6 futbolcu, Trabzonspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte Caner Erkin, Enner Valencia, Marcel Tisserand, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş, sarı kart görmeleri halinde 28. haftada Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR'DA HEDEF ÜST ÜSTE 8. GALİBİYET

Süper Lig'de son 7 maçını kazanarak son 17 sezondaki en iyi galibiyet serisini elde eden Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yenerek iyi gidişatını sürdürmek istiyor. Bordo-mavililer, Fenerbahçe karşılaşmasını kazanması halinde ligde galibiyet serisini 8'e çıkartarak 2003-2004 sezonundaki 11 maçlık seriye bir adım daha yaklaşacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri