SPOR

Trabzonspor zirve yarışına ortak oldu

Süper Lig'in 24. haftasında, Trabzonspor deplasmanda, Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ederek lider Galatasaray ile puan farkını 6'ya düşürdü.

Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan maçta kazanan 2-0'lık skorla konuk ekip Trabzonspor oldu.

Abdullha Avcı yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, ligde arka arkaya 5. maçını kazandı. Ayrıca bordo-mavililer, son 8 haftada 7 galibiyet ve 1 beraberlikle çarpıcı performans sergiledi.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri, Denizlispor maçının kahramanı Anastasios Bakasetas ve yıldız isim Anthony Nwakaeme attı. Bordo-mavililerin, Alanyaspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas, 50. dakikada sağ ayağıyla fileleri havalandırdı. Anthony Nwakaeme ise 90+6. dakikada sonucu belirledi.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor puanını 42'ye yükseltti ve zirveyle arasındaki farkı 6'ya indirdi. Dört haftadır kazanamayan Yeni Malatyaspor ise 29 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'a konuk olacak. Trabzonspor, Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

Yeni Malatyaspor 0-2 Trabzonspor

SAAT: 19.00
HAKEM: Erkan Özdamar
STAT: Yeni Malatya
YAYIN: beIN SPORTS 1

YENİ MALATYASPOR: Abulsamed, Wallace, Hadebe, Semih, Chebake, Zeki, Acquah, Ahmed, Umut, Tetteh, Adem Büyük
YEDEKLER: Ertaç, Erkan, Bülent, Zuqui, Fofana, Mustafa Eskihellaç, Topalli, Stephen Mallan, Alperen, Jospin Nshımırımana
TEKNİKDİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

TRABZONSPOR: Uğurcan, Edgar Ie, Hüseyin, Vitor Hugo, Marlon, Berat, Baker, Bakasetas, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny
YEDEKLER: Erce, Hosseini, Kamil Ahmet, Faruk Can, Yusuf, Hakan, Safa, Flavio, Yunus, Afobe
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Yorumlar
Günün Manşetleri