SPOR

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdulkadir Ömür yasak sonrası sokağa dökülenlere Kuran'dan örnek verdi

Trabzonspor'da forma giyen genç yetenek Abdulkadir Ömür, sokağa çıkma yasağı sonrasında sokağa dökülen insanlara gönderme yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 11 ve 12 Nisan tarihlerinde İstanbul dahil 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın geç saatlerde duyurulmasının ardından binlerce insan sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak market, fırın ve bakkalara akın etti.

Trrabzonspor forması giyen genç futbolcu Abdulkadir Ömür, yasağın ilan edilmesinin ardından yaşanan kısa süreli endişe haline sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi.

Abdülkadir Ömür, panik haliyle sokağa dökülen vatandaşlara Kuran'dan örnek vererek gönderme yaptı. İşte Abdulkadir Ömür'ün o paylaşımı:

''KURAN'DA ALLAH'IN RIZKA KEFİL OLDUĞUNU OKUDUM''

İslam alimi Hasan Basri'den alıntı yapan 20 yaşındaki futbolcu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Kur’ân’ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu, tek bir yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm. Ne yazık ki insanlar, Rabbinin 90 yerdeki vaadini unutup şeytanın bir yalanına kanıyor!"

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri