SPOR

UEFA'dan Trabzonspor'u şoke eden karar!

UEFA, finansal yükümlülüklere uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.

Trabzonspor'da son dakika Avrupa şoku yaşanıyor. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı finalde boy gösteren Trabzonspor, UEFA'dan gelen haberle sarsıldı.

UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi. 26 haftası geride kalan Süper Lig'de 53 puanla liderlik koltuğunda oturan Fırtına, sezonu şampiyon tamamlaması halinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak. Bu şartlarla birlikte ligi 2. tamamlayan takım, direkt olarak Şampiyonlar Ligi’ne gidecek.

TRABZONSPOR'DAN İLK AÇIKLAMA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor ekranlarında, "Kimse moralini bozmasın, biz UEFA ile yaptığımız anlaşmaların gerekliliklerini yerine getirdik. Aşılamayacak bir sorun değil" ifadelerini kullandı ve cezanın kaldırılacağına olan inancını dile getirdi.

TRABZONSPOR KAR AÇIKLAMIŞTI

Bu sezon mali tablolarını geçtiğimiz günlerde duyuran Trabzonspor, 23 milyon lira kar açıklamış ve başkan Ahmet Ağaoğlu finansal olarak iyi yolda olduklarını vurgulamıştı.

Cezanın 2019 yılı mali raporları nedeniyle verildiği ve bordo-mavililerin tüm dosyaları bir kez daha inceleyeceği bildirildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri