SPOR

Ümit Özat'tan Ali Koç'a sert sözler: 'Böyle giderse yarısını bile alamaz!'

Ümit Özat Fenerbahçe'de büyük umutlarla başkan seçilen Ali Koç'un başarısızlığını eleştirerek böyle giderse

Başkanlık koltuğundaki başarısızlığıyla hayal kırıklığına sebep olan Ali Koç'a bir eleştiri de eski Fenerbahçeli Ümit Özat'tan geldi.

Sarı lacivertlileri Radyospor'a değerlendiren Ümit Özat, önemli açıklamalar yaptı.

'TARAFTAR PARASI OLDUĞU İÇİN DEĞİL VİZYONU OLDUĞU İÇİN SEÇTİ'

Fenerbahçe'nin gelecek sezon da şampiyon olamaması durumunda Başkan Ali Koç'un gerekli desteği göremeyeceğini belirten Özat, "Ali Koç tüm imkanlarını Fenerbahçe için seferber etti. Bu gerekli ama yeterli değil. Bunu tartışmak lazım. Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'u parası olduğu için değil, vizyonu olduğunu düşündükleri için seçti. Vizyoner olmanız güzel bir şey ama onu aksiyona dönüştürmek maharet ister, sabır ister ve ekip ister. Saha sonuçları gelmediği zaman tepki alırsınız.'' ifadelerini kullandı.

'KENDİNİ YOK ET DÜĞMESİNE BASMIŞ GİBİ'

Futbolun bir ekip işi olduğunu söyleyen Özat, ''Ali Koç'u yöneticiliği zamanından tanıdığım ve yaşadığım olaylardan dolayı bu yaşananlar bana sürpriz gelmiyor. Kendisinin agresifliği takımda öz güven kaybı yaratıyor, adeta kendini yok et düğmesine basmış gibi.''

'ALDIĞI OYUN YARISINI BİLE ALAMAZ'

Ali Koçu freni patlamış bir kamyona benzeten Ümit Özat, şu ifadeleri kullandı: ''Gelecek sezon Ali Koç'un 3. yılı ve önümüzdeki sezon Fenerbahçe şampiyon olamazsa Ali Koç aldığı 16 bin oyun yarısını bile alamaz." 

Yorumlar
Günün Manşetleri