SPOR

Vida Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Yeni takımını duyurdular

Hırvat stoper Vida gelecek olan transfer tekliflere göre hareket edecek. Ancak İngiliz basını Vida'nın yeni takımını şimdiden duyurdu.

Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları esiyor... Siyah beyazlılar, Hırvat yıldız Domagoj Vida ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz medyasında yer alan bilgilere göre Aston Villa, siyah beyazlı futbolcu için devreye girdi..

"Aston Villa kulübünün teknik direktörü Dean Smith, transfer için kararını verdi. Dinamo Kiev'in ardından Beşiktaş'a gitmesinin ardından Vida, Rusya'daki Dünya Kupası'nda mükemmel bir performans sergilemişti.

Aston Villa, geçen süre zarfında (Dünya Kupası'ndan bu yana) Hırvat futbolcu ile sürekli olarak bağlantılıydı ve şimdi, yıldız futbolcunun transferinde büyük bir aşama kaydetti.

Hırvat futbolcunun şu anki kontratının bitmesine 2 yıl kaldı ve Beşiktaş, corona virüsü (koronavirüsü) pandemisi nedeniyle mali kriz yaşadı. Siyah beyazlılar, bu yaz merkez savunmacı ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

Haftalık 55.000 paund kazanan Vida, şu anda kulübünün en yüksek maaş alan futbolcusu konumunda. Öte yandan Villa, bu sezon Premier Lig'in en kötü savunmasına sahipti. Şimdiye kadar 56 golü ağlarında göre Villa'nın savunma takviyelerine ihtiyaç duyduğu açıkça belirtildi.

"BEŞİKTAŞ SPORTİF DİREKTÖRÜ SATMAK İSTİYOR"

Öte yandan Beşiktaşlı yöneticilerin, savunma oyuncusunu elden çıkartmak istediği iddia edildi ve Avrupa'da bir çok kulübe oyuncusunu önerdiği aktarıldı. Ocak ayında da Vida için Aston Villa teklifle bulunmuş ancak reddedilmişdi. West Bromwich ve Marsilya'da Vida'yı takip eden takımlar arasında bulunuyor."

Yorumlar
Günün Manşetleri