SPOR

Yiğidolar bu haftayı da lider kapatmayı garantiledi

Süper Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Demir Grup Sivasspor bu haftayı da lider kapatmayı garantiledi.

Ligde oynadığı son 6 maçını kazanan Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 14. haftasını da lider kapatmayı garantiledi.  

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Hakan Arslan, 30. dakikada Mert Hakan Yandaş ve 54. dakikada Emre Kılınç attı. Malatyaspor'un tek golü 37. dakikada Guilherme'den geldi.

Sivasspor, üst üste 6. maçını kazanarak kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakaladı. Bu sonucun ardından Sivasspor, puanını 30'a yükseltti. Yeni Malatyaspor ise 20 puanda kaldı. Sivasspor, gelecek hafta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeni Malatyaspor ise Beşiktaş deplasmanına gidecek.

"SONUNA KADAR MÜCADELEYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Mert Hakan Yandaş: "Sahaya sadece keyif almak için çıkıyoruz, Allah da bize yardım ediyor. Malatyaspor'un üstümüze gelerek açılacağını biliyorduk, planımız tuttu. 30 puan yaptık, inşallah sezonun ilk yarısını lider tamamlarız"

Emre Kılınç: "Çalışmanın verdiği karşılığı alıyoruz, her zaman çalışacağız. Türk, yabancı diye bir şey yok; hepimiz bir aileyiz. Biz çalışıyoruz ve burada ekmeğimizi yiyoruz Allah'a şükür"

Rıza Çalımbay: "Ben, yerli ve yabancı diye bir şey ayırmam; takıma kim faydalıysa, kim daha çok çalışıyorsa ve hak ediyorsa o oynar. Takımda beraberlik ve birliktelik çok iyi durumda, son ana kadar bu mücadeleyi sürdürmek istiyoruz"

Yorumlar
Günün Manşetleri