SPOR

Younes Belhanda'dan Senijder yorumu

Galatasaray'ın Faslı 10 numarası Younes Belhanda, kendinden önce aynı pozisyonda oynayan Hollandalı dünya yıldızı Wesley Sneijder hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Senijder'in boşluğunu doldurmak maksadıyla alınan fakat inişli çıkışlı performansıyla bir türlü istikrar yakalayamayan Younes Belhanda, kensinin Sneijder ile kıyaslanmasını doğru bulmadığını söyledi.

'10 NUMARA GİYMEK BENİ GURURLANDIRIYOR'

Faslı yıldız şimdi de Fransa basınına verdiği demeçle çok konuşulacak gibi duruyor. 8 numara pozisyonunda oynamasına rağmen sarı-kırmızılı takımda 10 numaranın kendisine verildiğini dile getiren 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Bu da beni gururlandırıyor" dedi.

'SNEİJDER BENDEN DAHA İYİ FUTBOLCU'

Wesley Sneijder'in gönderilmeden önce kadro dışı bırakıldığı dönemde 10 numaralı formayı sırtına geçiren Belhanda, sürekli Hollandalı yıldızla kıyaslanmasının doğru olmadığını belirtti. "Sneijder benden daha iyi futbolcu" ifadesini kullandı.

'FATİH TERİM BENİ KORUYOR VE SEVİYOR'

Belhanda, G.Saray'dan ayrılmak istemediğini vurgulayarak "Fatih Terim beni koruyor ve seviyor. Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördüğümde de bana kızmadı. İstanbul'da mutluyum. Başka kulüplerden teklif aldım ama Terim beni göndermedi." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri