TEKNOLOJİ

Apple'ın açığını bulan genç bakın kaç para kazandı

Apple'da daha önce de açık bularak bildiren Çayan Temel (20) 500 TL kazanmıştı. Yeni bulduğu açığı da Apple yetkililerine bildiren genç teknoloji tutkunu 200 TL ile ödüllendirildi.

Genç teknoloji tutkunu Çayan Temel, zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiriyor.

"Daha öncede Apple'da iki açık bulmuştum. Şimdi yeni bir açık buldum, yetkili kişilerle mail ve telefon yolu ile görüşmem oldu" diyen Temel, amacının açık bulmak olmadığını söyledi.

TEŞEKKÜR EDİP 200 TL GÖNDERDİLER

"Bu açığım, normalde, görüşmedeylen Siri'yi açamıyoruz ama yaptığım denemeden sonra ben çağrıdayken Siri'yi açtım. Aynı kişiyle ikili görüşme yaptım. Bu yaptığım işlemi Apple’a bildirdim. Yaptıkları incelemenin ardından teşekkür ettiler ve 200 TL ödül gönderdiler.''

APPLE MAİL ATTI: SÜPERSİNİZ!

Teşekkür mailimde ise şunlar yazıyordu, ‘Merhaba Çayan bey, süpersiniz! Bildirdiğiniz hata için tüm ekibimiz olarak size sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yeni güncelleme ile (IOS 13.2.2) bulduğunuz sistem hatasına çözüm getirmiş bulunmaktayız. Sizin için ufakta bir sürpriz hazırladık. 200 TL ödülünüzü almak için lütfen IBAN, banka ve iletişim bilgilerinizi bu maile yanıtlayarak gönderebilirsiniz’ denildi"

Yorumlar
Günün Manşetleri