TEKNOLOJİ

Bazı Google hizmetlerine erişim sağlanamıyor! Youtube çöktü mü, neden açılmıyor?

Küresel çapta milyonlarca insan tarafından kullanılan video paylaşım platformu Youtube ve Gmail'e erişim sağlanamıyor. Sorunun Google erişiminden kaynaklandığı düşünülüyor. Hizmetleri kullanamayan vatandaşların ilk sorduğu soru 'Youtube çöktü mü?' ve 'Google çöktü mü?' oldu. Peki son durum ne? İşte detaylar...

Küresel çapta milyonlarca insan tarafından kullanılan video paylaşım platformu Youtube ve Gmail'e erişim sağlanamıyor. Sorunun Google erişiminden kaynaklandığı düşünülüyor.

GOOGLE ARAMA MOTORU ÇÖKTÜ MÜ?

Google hizmetlerinden bazılarında erişim sorunu devam ediyor. Fakat Google'ın arama motoru herhangi bir sorun bulunmuyor.

GMAİL VE YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ?

Google hizmetlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Youtube'a girmeye çalışan kullancılar ağ hatası alırken Gmail'e kullanıcıları ise bir uyarı metni ile karşı karşıya kalıyor.

GOOGLE HİZMETLERİ NE ZAMAN AÇILACAK? GMAİL NE ZAMAN AÇILACAK?

Sorun yaşanan Google hizmetlerine erişim sağlanamazken Gmail'e giren kullanıcılar ''...birkaç saat sonra tekrar tekrar deneyin'' şeklinde bir uyarı alıyor.

İşte metnin tam metni:

''Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.''

YOUTUBE NE ZAMAN AÇILACAK?

Youtube'a girmeye çalışan kullanıcılara herhangi bir süre belirtilmezken, ''Bir şeyler yanlış gitti...'' anlamındaki ''Something went wrong...'' yapılıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri