TEKNOLOJİ

Instagram Web'e Direkt Mesaj özelliği eklendi

Instagram, mobil cihazların üzerinden haberleşmeyi ve görüntü gönderip almayı sağlayan Direkt Mesaj özelliğini Web'e taşıdı.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, Direkt Mesaj özelliğini Web üzerinden de kullanıma açtı. Mobilden erişim sağlayan kullanıcıların uzun zamandır kullandığı Direkt Mesaj özelliği artık Web üzerinden yapılan erişimlerde de kullanılabilecek.

Instagram, Web üzerinden vermeyi düşündüğü DM hizmetini geçtiğimiz günlerde test aşamasına sokmuş, bazı kullanıcılara da erişimi açık hale getirmişti.

INSTAGRAM WEB DİREKT MESAJ ÖZELLİĞİ AÇILDI

Fotoğraf ve video paylaşım mecrası olarak dünyanın en çok indirilen sosyal medya uygulamalarından olan Instagram, DM özelliğini Web üzerinden bütün kullanıcılara serbest hale getirdi.

Instagram'a Web üzerinden giriş yapan kullanıcılar, aynı mobil uygulamadaki gibi birbirlerine mesaj ve paylaşım gönderip alabilecekler. 

Web adresinde Instagram DM özelliği kullanmak için instagram.com adresinden hesabınıza giriş yaparak sağ üst kısımda bulunan DM sembolünü kullanabilirsiniz.

Yorumlar
Günün Manşetleri