TEKNOLOJİ

Instagram'a yeni özellik! Daha fazla zaman harcatacaklar

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, son güncelleme ile 'Önerilen Gönderiler' özelliğini kullanıma sundu.

Instagram, uygulamasında Instagram Önerilen Gönderiler adlı yeni bir özelliği kullanıma sunmaya başladı. Esasen bu özellik için uygulamada reklam görüntülemek için yeni bir bölüm denilebilir.

Önceden uygulama, akış ekranının sonuna geldiğinizde yalnızca “Hepsini Gördün” uyarısı gösteriyordu. Şimdi ise bildirimin altında önerilen yayınları göstermeye başlayacak.

İLGİ GÖSTERİLEN PAYLAŞIMLAR EKRANA GELECEK

Instagram’ın Önerilen Gönderileri, açıkça görülebilen “Hepsini Gördün” uyarısının altında gösterilecek ve kullanıcının gördüklerini bilmesini sağlayacak. Bu öneriler, kaydettikleri veya beğendikleri gönderiler gibi kullanıcı davranışlarına ve hatta takip ettikleri hesaplardaki gönderilere dayanacaktır.

Kullanıcılar, önerilen yayınları atlamak ve daha eski yayınları görmek istiyorlarsa “Eski Gönderileri Görüntüle” düğmesini de göreceklerdir.

Önerilen Gönderiler bugün tüm Instagram kullanıcılarına tüm dünyada resmi olarak kullanıma sunulacak. Kademe kademe sunulacak olan bu yeniliği kullanmak için uygulamayı App Store ve Play Store’dan güncellemeniz gerekiyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri