TEKNOLOJİ

Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan WhatsApp ve Twitter hegomonyasına son verecek anlaşma

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için tarihi bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşmaya göre Türk Telekom müşterileri BiP’i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom’un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay’ı internet kotalarından harcama yapmadan ücretsiz olarak kullanabilecek.. Her iki uygulama aynı zamanda diğer uygulamalarla birlikte Vodafone’un İletişim Pass paketinde kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Türkiye'nin yerli sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları için yeni bir adım daha atıldı.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bu kapsamda bir araya geldi ve yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için anlaşma sağladı.

3 şirketten yapılan ortak açıklamaya göre, iş birliği kapsamında Türk Telekom müşterileri BiP'i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom'un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.

BiP ve Yaay, diğer uygulamalarla birlikte Vodafone'un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak.

Şirketlerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu kap samda Türk Telekom müşterileri Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP’i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom’un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay’ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanacaklar. Her iki uygulama aynı zamanda diğer uygulamalarla birlikte Vodafone’un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak." 

Yorumlar
Günün Manşetleri