TEKNOLOJİ

Uzaylılar nükleer silahlarla dalga geçiyor

Paradigma Araştırma Grubu’nun (PRG) kurucusu Stephen Bassett, uzaylıların dünyadaki nükleer silahlara müdahale ettiklerini iddia etti.

Dünya dışındaki yaşamı araştıran Stephen Bassett uzaylıların dünyadaki nükleer sistemlerle adeta dalga geçerek kendi güçlerini gösterdiklerini iddia etti.

Bassett'in iddiasına göre uzaylılar dünyadaki nükleer sistemleri bir açıp bir kapayarak, bu sistemin kendi ellerindeki teknolojinin yanında hiçbir şey ifade etmediği mesajını veriyorlar.

Bassett yaptığı açıklamada “Onların karşısında ne kadar güçsüz olduğumuzu anlatmak için Dünya’daki nükleer silahlara müdahale ediyorlar. Belirli aralıklarla açıp kapatıyorlar” dedi.

Okuyanlara 'Yok artık!' dedirten açıklamalarında uzaylıların dünyadaki ülkelerin nükleer silahları birbirlerine karşı koz olarak kullanmalarından oldukça rahatsız olduklarını söyledi.

Bunun bir ‘tehdit’ değil ‘mesaj’ olduğunu savunan Bassett, uzaylıların zararsız yaratıklar olduğunu söyleyerek “Bize aynı zamanda ‘Neden onlardan kurtulmuyorsun?’ demek istiyorlar” dedi. 

Yorumlar
Günün Manşetleri