TEKNOLOJİ

Xiaomi Mi 10 Türkiye'de satışa çıktı! Xiaomi Mi 10 fiyat ne kadar, özellikleri ne?

Xiaomi Mi 10 teknoloji tutkunları tarafından heyecanla bekleniyordu.. Çin menşeili marka Xiaomi'nin yeni çıkardığı akıllı telefon modeli Xiaomi Mi 10 Türkiye'de satışa sunuldu. Peki Xiaomi Mi 10 özellikleri ne? Xiaomi Mi 10 fiyat ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenen Xiaomi Mi 10 Türkiye'de satışa sunuldu. Çin merkezli dev teknoloji firması Xiaomi'nin geliştirdiği yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 10'u heyecanla bekleyenlerin ilk sordukları soru, ''Xiaomi Mi 10 Türkiye fiyatı ne?'' ve ''Xiaomi Mi 10 özellikleri ne?'' oldu. Bizlerde merak edilen soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik. İşte Xiaomi Mi 10 hakkında merak edilen soruların cevapları...

XİAOMİ Mİ 10 ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Mi 10, Türkiye'de raflardaki yerini aldı. 6.67 inç'lik ekran büyüklüğüne sahip olan ve Full HD+ AMOLED ekran kullanan cihazın ekran yenileme hızı 90 Hz, dokunmatik tarama hızı ise 180 Hz değerlerine sahip. 

Cihazın tasarımına bakıldığında ise ekranın kıvrımları, Galaxy S serisini andırıyor ve kavisli bir tasarım tercih edilmiş.

Qualcomm'un Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alan Xiaomi Mi 10'un Türkiye'de satışa sunulan modeli 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza (UFS 3.0) ile geliyor.