GÜNDEM

Kılıçdaroğlu terörist seviciliğini sürdürüyor

Dünkü yerli araba çıkışla ilgili "Gündemi çok geriden takip ediyorsunuz Kemal Bey" diye uyardığımız CHP lideri Ortadoğu'nun yangın yerin döndüğü bugün de HDP'li Selahattin Demirtaş ile ilgili konuştu.

Hani seçim döneminde oy avcılığı yapmak için ikide bir HDP'ye göz kırpmalarına alışık olan seçmen, şu aralar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlamakta zorluk çekiyor olsa gerek.

Dünya ve Türkiye gündemine bir hafta sonra müdahil olmayı alışkanlık haline getiren Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta tüm dünyanın gündemine gelen yerli otomobil ile ilgili ancak dün yorum yaptı. "Getirin bir tur da ben atayım" yorumu ile hafızalarımıza kazınan! CHP lideri, bu defa da aylar önce gündemden düşen HDP liderini gündemine aldı. Hem de Libya Tezkeresi'nin konuşulduğu, Ortadoğu'nun yangın yerine döndüğü hafta.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN DEMİRTAŞ İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Yaptığı konuşmalarda Selahattin Demirtaş'ın terör soruşturmasında tutuklanmasının yanlış olduğunu ve serbest bırakılması gerektiğini ifade eden CHP Lideri, Ankara'da yaptığı konuşmada da benzer ifadelere yer verdi.

Türkiye'deki yargı sistemini sorgulayan CHP Lideri, "Adalet Bakanlığı'nın seçip aldığı yargı mensuplarının yüzde 99'u Saray'a bakıp karar alıyorlar. Daha eski ve deneyimli olanlar sağlıklı kararlar alıyorlar. Selahattin Demirtaş olayı bir demokrasi ayıbıdır. Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçimine girmesine izin veriyorsunuz ama sonra hapse atıyorsunuz. Türkiye'de demokrasi olduğunu hiç kimse dünyaya anlatamaz" sözlerine yer verdi.

Yorumlar 6 Yorum