GÜNDEM

Türkiye'ye ve Erdoğan'a küfür etmişti Soruşturma başlatıldı

Sosyal medyada paylaştığı daha önceki videolarında ağzından köpükler saçarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve Türk Milleti'ne küfürler eden Barbaros Şansal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı da ağza alınmayacak ifadeler kullanmıştı. Hakkında soruşturma başlatıldı...

Barbaros Şansal denen şahsın Türk milletine alenen ettiği küfürler toplumun her kesiminden oldukça şiddetli bir tepkiyle karşılanmıştı.

"Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından dava açılmıştı.

Bir türlü küfür etmeden duramayan Şansal'ın ağzından saçtığı pislikler bir kez daha hakkında dava açılmasına sebep oldu.

Şansal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği hakaretler sebebiyle davalık oldu.

VATANDAŞ ŞİKAYET ETTİ

Barbaros Şansal İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Cumhurbaşkanı'na karşı kullandığı hakaret içerikli sözler sebebiyle şikayet edildi.

Sosyal medya hesaplarından detaylı inceleme yapılan Şansal'ın hakaret içerikli paylaşım yaptığı tespit edildi.

5 YIL HAPİS İSTENDİ

Şansal'ın iddianamesi 'Zincirleme şekilde Cumhurbaşkanına hakaret' üzerinden düzenlenecek. Şansal hakkında 5 yıl hapis istenecek. Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsizce küfürler savunan şahsın önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri