GÜNDEM

AK Parti'den CHP sözcüsü Faik Öztrak'a Libya yanıtı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Libya’ya giden Türk heyeti hakkında yaptığı açıklamalara AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten çok sert yanıt geldi..

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında, Libya’ya giden Türk heyeti hakkında “Libya’ya Hazine ve Maliye Bakanı’nın da gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değiliz” sözlerine AK Parti'den çok sert yanıt geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Öztrak'ın skandal ifadeleri ile ilgili Twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

CHP sözcüsü yine zihniyetlerinin tarih ve siyaset dışı bir yerde durduğunu gösteren bir açıklama yapmış. CHP sözcüsü, Libya’ya giden Türk heyeti hakkında “Libya’ya Hazine ve Maliye Bakanı’nın da gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değiliz” demiş.

BAŞKA BAŞKENTLERİN GÖZÜYLE BAKIYORLAR

Başka başkentlerin gözlüğüyle bakıyorlar. O yüzden CHP yetkilisi çıkıp “Hafter makul ve seküler birisi, Serrac ise cihatçı” diyor. Meşru hükümetin başı ve Türkiye’nin dostu Serrac’ı düşman, darbeci Hafter’i dost ilan ediyorlar. Bu argümanın hangi başkentin tezi olduğu çok açık.

CHP sözcüsü, ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton’un sözlerini esas alarak hükümetimize sorular soruyor. CHP, Bolton’ın, kendisini görevden alan Trump’tan intikam almak için yazdıklarını, hükümetimize soru olarak yöneltiyor.

CHP yöneticilerinin sürekli başka başkentlerin tezlerine yaslanarak kendi hükümetlerine karşı tutum almaları bir parti politikası haline geldi. Ekonomi ve dış politika konusunda kendilerine has bir soruları yok, başka gözlüklerle sorulmuş soruları “tercüme” etmekle meşguller.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri