GÜNDEM

Atatürk'e benzeyen adam yine ortaya çıktı

Atatürk'e olan benzerliği ile dikkat çeken Göksel Kaya bu kez 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle Hatay'da ortaya çıktı ve komik bir zeybek dansı sergiledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde bazı illerde etkinlikler düzenlenirken, Hatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin yaptığı konferansın sonunda sunulan zeybek gösterisi dikkat çekti.

'Benim için Atatürk' konferansında Mustafa Kemal Atatürk'e olan benzerliği ile dikkat çeken Göksel Kaya'nın bu gösterisi, dakikalarca alkış aldı.

ZEYBEK GÖSTERİSİNE ALKIŞ

Atatürk ve silah arkadaşlarının anıldığı, Atatürkçü Düşünce Derneği Antakya Şube Başkanı Kezban Kuran'ın da sunum yaptığı konferansın sonunda gerçekleşen Göksel Kaya'nın zeybek gösterisi, yoğun ilgi gördü.

ATATÜRK GELİR KAPISI OLDU

Atatürk'e benzerliği sayesinde mevsimlik işçiler gibi her resmi bayramda ortaya çıkan Göksel Kaya'nın bu etkinliklerde önemli kazanç sağladığı biliniyor. Kaya geçtiğimiz aylarda bir okey masasında oyun oynarken ekrana gelmişti. 

Göksel Kaya'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı başta olmak üzere resmi bayramlarda belediye belediye dolaştırılması kamuoyunda da büyük tepki görüyor.

Gelen tepkilerden bazıları: