GÜNDEM

Berat Kandili için en anlamlı, güzel, hadisli dua ve resimli mesajları

Yılın ikinci kandili olan Berat Kandili yarın (7 Nisan) müslümanlar tarafından idrak edilecek. Sevdiklerinin kandilini kutlamak isteyenler Berat Kandili mesajlarını araştırılmaya başladı. En güzel, resimli, dualı, ayetli kandil mesajları haberimizde sizler için derledik.

Berat Kandili için geri sayım başladı.Berat Kandili mesajları ve en güzel Berat Kandili sözleri bu önemli güne az bir zaman kala yoğun ilgi görüyor. Mübarek aylar olan üç ayların ikincisi olan Şaban ayını geride bırakırken, Ramazan ayına da kısa bir süre kaldı. Mü’minler için oldukça önemli olan Berat Kandili’nde kurtuluş müjdelenmiştir. Anlam olarak beri olmak, aklanmak anlamına gelen Berat Kandili, bu yıl 7 Nisan gecesi idrak edilecek. İşte en güzeli, resimli ve yeni kandil mesajları…



BERAT NE DEMEKTİR?

Resimli Berat Kandili mesajlarına ve sözlerine yoğun ilgi gösteriliyor. 2020 yılının üçüncü kandili 7 Nisan’da idrak edilecek. Berat kelimesi; kurtulmak, beri olmak, suçlu olmamak anlamına gelmektedir.

Bu özel geceyi sevdikleri ile paylaşmak isteyen kişiler mesajlar gönderiyor, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunuyorlar. 

İşte sizler için derlediğimiz en güzel resimli Berat kandili mesajları

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Hayırlı kandiller…

Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle. Beraat Kandilinizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

berat kandili

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak… Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun..

berat kandili

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Berat kandilinizi kutlarım.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

berat kandili

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-ı gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Berat kandilin mübarek olsun…

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

berat kandili

Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır. Berat Kandiliniz mübarek olsun.Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Kandiller berekettir, umuttur, gözyaşıdır, yakarıştır, özlemdir. Dualarınız kabul, Berat kandiliniz mübarek olsun...

Beraat kandiIin mübarek oIsun. AIIah sana sevdikIerinIe beraber mutIu ve huzurIu bir şekiIde yaşamayı nasip etsin.

* Ya Rabbi lisanlarımızı yalandan, gıybetten, Senin sevmediğin, bütün kirli sözlerden temizle. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

* Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle. Hayırlı Kandiller.

* Her sabah güneşle doğan umutlar, her yeni bahar ile tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

* Allah'ım, Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve beni Senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah'ım, Senin sevgini bana nefsimden, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle. Berat kandilimiz Hayırlı Olsun.

Yorumlar
Günün Manşetleri