GÜNDEM

Böyle anne olmaz olsun dedirten görüntüler! Küçücük çocuğa işkence etti Türkiye ayaklandı

Bir annenin küçük kızına işkence ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyaya düşen video yürekleri dağladı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran videoda bir anne küçük kızına işkence ederken, küçük kızın sürekli 'anne, anne' diye çığlık atması tüyleri diken diken etti. TikTok’ta işkenceci annenin isminin Nurcan Serçe olduğu iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları Nurcan Serçe için 'tutuklansın' talebinde bulundu..

TUTUKLANSIN TALEBİ
TikTok uygulaması üzerinden çocuğuna şiddet uygulayan bir annenin görüntülerinin paylaşılmasının üzerine, Twitter kullanıcıları #NurcanSerceTutuklansın etiketiyle tepkilerini dile getirmeye başladı.

Görüntülerde, kızına şiddet uygulayan kadının hızını alamayıp yastıkla boğmaya çalıştığı, olay sırasında bir erkek çocuğunun da çaresizce o anlara tanık olduğu görülüyor. Küçük kızın ise olay sonrası yaşayıp yaşamadığı da bilinmiyor.

KARDEŞLERİ DE ONLARI İZLEDİ
Annesinin küçücük kız çocuğunu darp ettiği anların tüyler ürperten videoda sözde anne küçücük çocuğu evire çevire dövüp işkence ederken çocuğun kardeşleri de olanları izliyor. İşkence gören kız çocuğunun sürekli "anne, anne" diye çığlık atması yürekleri dağladı. Hırsını alamayan canavar annenin küçük çocuğu darp ederken sürekli olarak "seni mahvedeceğim" dediği duyuluyor. Nurcan Serçe'nin, bu sırada evde bulunan, ailenin diğer üyeleri olduğu tahmin edilen kişileri de zaman zaman bağırarak tehdit etmesi de görüntülere yansıdı.