GÜNDEM

Can Ataklı'dan skandal 'tecavüz' sözleri! Kadın yollu diye düşünmüş olabilir

Yandaş isimlerin başında gelen Can Ataklı, CHP'de patlak veren tecavüz hadiselerini basit bir durummuş gibi göstermek amacıyla bu tür olayların günlük hayatta da yaşanabileceğini söyledi. Tecavüzcüyü savunurken hızını alamayan Ataklı, mağdur kadını 'yollu' diye tanımladı...

CHP'de cinsel saldırı skandallarının ardı arkası kesilmiyor...

İstanbul Maltepe'de CHP ilçe yöneticisi Umut Karagöz'ün genç bir kıza tecavüzden tutuklanmasının ardından, yeni bir taciz skandalı da Ümraniye'de patladı.

Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A., parti üyesi 20 yaşındaki D.A.'ya cinsel tacizde bulundu.

TACİZLER CHP'Yİ KARIŞTIRDI

Taciz olayları sonrası, CHP'liler de birbirine girdi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, üst üste patlayan skandallara tepki gösterdiği gerekçesiyle eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ı şov yapmakla suçladı.

Yarkadaş ise, Kaftancıoğlu'nun taciz iddialarının üstünü örtmeye çalışan bir tutum içinde olduğunu ima etti.

TACİZİ SAVUNDU

CHP yandaşlığı ile bilinen Can Ataklı TELE1'deki programında CHP'de yaşanan bu rezalet hakkında akılalmaz açıklamalarda bulundu. Tacizi 'hoş olmayan bir olay' olarak adlandıran Ataklı, taciz olaylarının günlük hayatta olabileceğini söyledi.

CHP'yi bu olaydan aklamak için elinden geleni yapan Ataklı, tacize tepki gösterenlere ise 'Melanet yuvası' yakıştırmasında bulundu.

''KADIN YOLLU DİYE DÜŞÜNMÜŞ''

CHP yandaşı TELE1 Sunucusu Can Ataklı, CHP teşkilatlarındaki taciz skandallarına ilişkin ilginç ifadeler kullandı. Ataklı, olayın iki yetişkin arasında geçtiğini belirterek ''Adam 'kadın yollu' diye düşünmüş. İstanbul il başkanı da bunu dillendirmeden rezil olmadan çözmek istemiş'' diye konuştu.