GÜNDEM

CHP'li vekiller Anıtkabir ziyaretini ubuttu! Kılıçdaroğlu elleri arkada dakikalarca bekledi

CHP’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı için önceden planlama ve program yapılmaması, gelen tepkiler üzerine de acele ile Anıtkabir ziyaretine gidilmesi ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına neden oldu.

Türkiye’nin en eski ve köklü partisi CHP’de yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Atatürk’ün partisi CHP’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı için önceden planlama ve program yapılmaması, gelen tepkiler üzerine de acele ile Anıtkabir ziyaretine gidilmesi ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına neden oldu

Tören alanında uzun süre gelecek milletvekillerini bekleyen Kemal Kılıçdaroğlu, sinirlenerek zaman, zaman yanında bulunan danışmanlarına ''Nerede kaldı bunlar!'' dediği duyuldu.Bu sırada Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarının telefonlara sarılarak panik ile milletvekillerini aradıkları görüldü.

MİLLETVEKİLLERİ ASKIDA OLDUĞU İÇİN...

Kılıçdaroğlu’nun yapayalnız kalması ve tüm aramalara rağmen milletvekillerinin törene gelememeleri,yine sosyal medyada, ''Milletvekilleri askıda olduğu için gelemediler sayın genel başkanıam!'' şeklinde esprilere neden oldu.