GÜNDEM

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Süleyman Soylu açıklaması! Söylediklerimizin delilidir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün katıldığı televizyon programında Selefi derneklerle ilgili söylediklerini paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, ''Süleyman Bey'in açıklamaları da bizim söylediklerimizi destekleyen büyük bir delildir'' dedi.

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'Selefi dernekler silahlanıyor' ihbarı, ülke gündemine bomba gibi düşmüştü.

Selefi derneklerinin iç savaşa hazırlandıkları gerekçesi ile silahlanmaya gitmeleri yönündeki bu iddia, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da soruldu.

Dün, TGRT ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu, daha önce de yaklaşık 28 tane vakfa operasyon düzenlendiğini ve 250 civarı şahsın bu konuyla alakalı olarak gözaltına alındığını söyledi.

Süleyman Soylu açıklamasında, Selefi örgütlerle irtibatlı 47 yapının bulunduğunu ve mücadelenin devam ettiğini söyledi.

Ayrıca Cübbeli AHmet Hoca'nın ifadesine de başvuracaklarını dile getirerek, ''Bir kişinin ifadesi de bizim için önemli'' dedi.

CÜBBELİ AHMET HOCA: ''SÖYLEDİKLERİMİZİN DELİLİDİR''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu açıklamalarını resmi Twitter hesabından paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, ''İçişleri Bakanımız Süleyman Bey'in açıklamaları da bizim söylediklerimizi destekleyen büyük bir delildir!'' ifadelerini kullandı.