GÜNDEM

Eda Demirci eski eşi FOX sunucusu İsmail Küçükkaya'dan gördüğü fiziksel şiddeti anlattı!

FOX TV'nin haber sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, konuk olduğu dijital bir yayında Küçükkaya tarafından gördüğü fiziksel ve pskolojik şiddeti anlattı.

FOX TV'de sunuculuk yapan İsmail Küçükkaya'nın maskesi eski eşi Eda Demirci tarafından bir kez daha düşürüldü. Sunduğu haber programında Atatürkçülük üzerinden prim kasan, "kadına şiddet" konusunda duyarlıymış gibi görünen, öğretmenlere değer verilmesi gerektiğini aktararak adeta mangalda kül bırakmayan Küçükkaya, 9 Temmuz 2016'da dünya evine girdiği öğretmen Eda Demirci'ye yaklaşık 3 yıl süren evliliği boyunca adeta cehennemi yaşatmış.

Youtube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Eda Demirci, Küçükkaya ile geçirdiği kabus gibi evlilikle ilgili konuştu. Küçükkaya'nın maskesini düşüren talihsiz kadın gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddetin yanı sıra, aldatıldığını da anlattı.

"SEN BİR ÖĞRETMENSİN" DİYEREK KÜÇÜMSEDİ

Sunduğu haber programında sürekli olarak öğretmenlere saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğini söyleyen ve onlara hak ettikleri değerin verilmediğini söyleyen Küçükkaya'nın eski eşini "Sen bir öğretmensin" diyerek aşağıladığı ortaya çıktı. Küçükkaya'nın ünlü olmasını kullandığını söyleyen Eda Demirci, "Sen bir öğretmensin ben İsmail Küçükkaya'yım. Farkında değilsin herhalde" diyerek kendisine hakaret ettiğini söyledi.

"BAŞKA KADINLARLA MESAJLAŞIP FOTOĞRAFLARINI ATIYOR"

Küçükkaya ile evli kaldığı süre boyunca aldatıldığını da açıklayan Demirci, FOX sunucusunun başka kadınlarla mesajlaşarak onlara fotoğraflar attığını açıkladı. Küçükkaya'nın başka kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladığını itiraf eden Demirci, "Dışarı çıkdığında başka kadınlarla mesajlaşıyor. Onlara fotoğraflarını atıyor, onlar da ona atıyor." dedi.