GÜNDEM

Esenyurt Belediye Başkanı canlı yayında sınıfta kaldı! Sel yüzünden mahsur kalanlardan haberi yok

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir bodrum katında mahsur kalan vatandaşlar olduğunu Habertürk canlı yayınında öğrenen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sınıfta kaldı.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Esenyurt ilçesinde Kıraç deresi taştı. Pınar Mahallesi’nde bir bodrum katında mahsur kalanlar için kurtarma çalışması yapılıyor.

Sokakta bulunan pek çok bodrum katı su bastı. Mahallede yaşayan vatandaşlar, su basan evlerde mahsur kalanların olma ihtimali nedeniyle ekiplere haber verdi.

SU TAHLİYESİ BAŞLATILDI

Vatandaşlar bodrum katların demirlerini kırarak daireleri kontrol etmeye çalışırken ekipler de bölgedeki evlerde su tahliyesi başlattı.

Engelli olduğu öğrenilen bir kişi mahsur kaldığı evden kurtarılırken bölgedeki çalışmalar sürüyor.

BELEDİYE BAŞKANININ HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOK

İstanbul Esenyurt ilçesinde yaşanan üzücü durumu ekranlara taşıyan Habertürk kanalı son dakika bilgilerini almak için yayına bağladığı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, benim haberim yok deyince, sunucu Esenyurt'ta yaşananları belediye başkanına aktarmaya başladı.

Yaşanan bu trajikomik diyalog dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı. İlk görev yılında böylesine ciddi bir konuda ilgisiz kalan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bzokurt ilçesinde yaşananları bir tv kanalından öğrendi.