GÜNDEM

Ethem Sancak Kılıçdaroğlu'na fena patladı

Kemal Kılıçdaroğlu tank-palet fabrikasının satıldığına dair söylediği yalanlarına tam gaz devam ederken BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'tan sert tepki geldi

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak tan-palet fabrikasının satıldığı iddialarına ilişkin söylediği yalanlar sebebiyle Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk ekranlarında yayınlanan bir programa konuk olan ve kısa süre içersinde gündemin tepesine oturan Ethem Sancak CHP'nin oluşturmaya çalıştığı algı operasyonuna son verdi.

Gündem olmasının ardınan Ethem Sancak'ın Kılıçdaroğlu hakkında ağır ifadeler kullandığı bir görüntüsü ortaya çıktı.

Sancak videoda Kılıçdaroğlu'na hitaben "Ulan sen 20 milyar doları bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin" ifadelerini kullanıyor.

İşte Sancak'ın o konuşmasında söyledikler:

Bakın mesela Kılıçdaroğlu’na niye cevap vermiyoruz. Bir sürü yalan söylüyor, her konuştuğu yalan. Önce dediler satıldı tank palet. ’20 milyar dolar’ diyor. Ulan sen 20 milyar doları ya bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin. Şu anda Turkcell'in dışında 20 milyar dolarlık hiçbir şirketimiz yok. Atıyor işte. Bilmiyor hesabı. Hesap uzmanı olmasına rağmen hakikaten cahil bir hesap uzmanı.