GÜNDEM

Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evi ile ilgili iddialara Şükriye Tutkun'dan açıklama

Cumhuriyet gazetesi İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eviyle alakalı asılsız bir habere imza atmıştı. Kuzguncuk'ta bahsedilen mahallede oturan Şükriye Tutkun'dan o haber ile alakalı açıklama geldi..

Cumhuriyet Gazetesi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kiraladığı araziye yaptırdığı yapıların İBB tarafından yıkıldığını iddia etmişti. Gazetenin, Fahrettin Altun hakkındaki iddiaları Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yalanlandı ve asılsız iddialar hakkında hukuki süreç başlatıldı.

ŞÜKRİYE TUTKUN'DAN AÇIKLAMA

Kuzguncuk'ta bahsedilen mahallede oturan sanatçı Şükriye Tutkun Cumhuriyet'in iftiraları hakkında konuştu.

2001 yılından beri o bölgede yaşadığını ifade eden Tutkun, İddialara konu olan bölgeyi önceden tinercilerin mesken tuttuğunu söyledi. Tutkun, “Fahrettin beyin oturduğu yer olarak trilyonluk bir yalı koymuşlar fotoğraflarda ama oturduğu yer 50 metre kare bir yer” ifadelerini kullandı. İletişim Başkanı Altun'un komşusu olarak açıklamalarda bulunan Tutkun, "Burada ne yapıldı? Siz de görüyorsunuz, buraya belki de bizi de çağıracak burada çayımızı, kahvemizi içeceğiz mahalleliler olarak" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Yudum Yontan ise Altun’un villada oturduğu iddialarının yalan olduğunu ve tinercilerin mesken tuttuğu yerin ıslah ettirilmesiyle balici ve tinercilerin artık gelmemesinden dolayı memnun olduklarını söyledi.