GÜNDEM

Fahrettin Koca resmi rakamları saklıyor mu?

İnternethaber Grup Başkanı Hadi Özışık ve Nethaber Genel Müdürü Süleyman Özışık gündeme dair önemli gelişmeleri değerlendirdi.

İnternethaber Grup Başkanı Hadi Özışık ve Nethaber Genel Müdürü Süleyman Özışık gündeme dair önemli gelişmeleri değerlendirdi.

"TÜRKİYE TAKSİ GİBİ UÇAK AMBULANS KALDIRIYOR"

Türkiye'nin koronavirüsle mücadele kapsamında dünyanın dört bir yayına ambulans uçak kaldırmasını değerlendiren Süleyman Özışık, "Türkiye şu an taksi gibi uçak kaldırıyor ve vatandaşlarını topluyor. Oturmuş bir gurup bunun maliyetini hesaplıyor." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı iki bayramı birlikte yaşayacağız dediği için ölü sayıları aşağıya çekiliyor iddialarına sert tepki gösteren Özışık, "Belli noktalarda AK Parti milletvekilleri ve bakanları eleştiriyoruz. Kişilerin eleştirilecek noktaları bulamayınca böyle saçma sapan söylemlerin içine giriyorlar. 'Ya bizim kesim ne desek inanıyor. Biz buradan vuralım devam edelim gitsin' modunda hareket ediyorlar." serzenişinde bulundu. 

Aylardır muhaliflere soruyorum dünyayı kasıp kavuran koronavirüs verilerindeki ölü sayısı Türkiye'de neden saklansın diyen Özışık şözlerine şöyle devam etti:

Ben Fahrettin Koca'nın yerinde olsam ekrana çıkar söylerim ki, 'Koronadan ölenlerin sayısı Allah rahmet eylesin 90. Sayılar az geldiği için kahrından ölenlerin sayısı ise 5 bin 90.' Türkiye'de her gün elinde hesap makinesi ile hesap kitap içinde olan ve ölü sayıları az gösteriliyor diye algı operasyonu yapmaya çalışan kesimler var. Mesele ülke meselesi gibi görülmüyor. Dertleri 'AK Parti bu meseleden de başarılı mı çıkıyor' diye telaş içinde olanlar var. 

Bir kesimde de İtalya'dan daha kötü olacağız diye beklenti içine girenler vardı. 

Yorumlar 3 Yorum