GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan canlı yayında tepki çeken sözler!

Aşılarla ilgili bir program yaparken faşist ifadelerde bulunan Fatih Altaylı, Suriyelileri hedef gösterdi.

Aşılarla ilgili bir program yaparken faşist ifadelerde bulunan Fatih Altaylı, Suriyelileri hedef gösterdi. 28 Şubat döneminde başörtülüler üzerinden Müslümanları hedef alan ve darbenin sivil ayağını oluşturanlar arasında saf tutan Fatih Altaylı, yeni bir Suriyeli provokasyonuna girişerek fitili ateşledi.

YAKINDA ATACAKLAR BİZİ BURADAN

28 Şubat döneminde başörtülüleri hedef gösteren Fatih Altaylı, Suriyeliler üzerinden provokatif ifadelerde bulunarak "Ülkenin sahibi onlar, biz misafir gibiyiz. Yakında atacaklar bizi buradan. Öyle bir hal var ortalıkta. Çünkü son derece özgürler, hiçbir konuda yükümlülükleri yok. Yasaklar onları değil bizi bağlıyor." dedi.

SURİYE'YE SAVAŞSIZ KAYBETTİK...

Daha önce de Başörtülü kızları inancından dolayı hedef almıştı
Faşist zihniyetini 28 Şubat'ta olduğu gibi bugün de sürdüren Fatih Altaylı'nın bu ifadeleri, "Ne zamandır soğuyan 'Suriyeli' provokasyonlarını yeniden harekete geçirmek mi istiyor" sorularına neden oldu. 

Fatih Altaylı'nın bu faşist hareketi, başörtülülere yaptığı alçaklığı hatırlattı.

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Radyo D'de yaptığı Bab-ı Ali Yokuşu isimli programda gazete haberlerini okuyan Fatih Altaylı, Hürriyet gazetesinin manşetini okuduğu sırada Marmara Üniversitesi önünde bekleyen başörtülü öğrencilere hitaben, "Fa..., aşağılık şer...ler" diye saldırıda bulunup öğrencilerle ilgili aynen şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir kadın var orada (Hürriyet gazetesinin manşetinde yeralan başörtülü öğrenciyi kasdederek) kadın olduğunu da hiç zannetmiyorum. Bu büyük ihtimalle bir fa.... Bir pankart açmış, öğrenci değil o, buraya getirilmiş bir fa.... Üniversite önünde eylem yapanların arasında bakıyorum da öğrenci yoktur. Belki bir iki tane. Bunlar kevaşe kevaşe. Toplanmışlar oraya ellerinde "7.4 yetmedi mi?"pankartı. Bunlar şeytana tapanlar. Satanistler ve şeytanla işbirliği halinde oraya toplanmışlar.Bunları odunla döveceksin. Zaman zaman kimi askerlerin gereksiz çıkışlar yaptıklarını düşünürdüm ama bunlar hiç gereksiz değilmiş. Bu aşağılık köpek sürüsüne az bile yaptıkları. Bunlara daha örgütlü çıkışlar yapmak lazım. Bunlara balans ayarı lazım; balans ayarı. Bunları takacaksınız rot balans makinesine döndüre döndüre balans yapacaksınız; aşağılık şer...ler."