GÜNDEM

Fatih Portakal klasiği! Sapla samanı yine birbirine karıştırdı

Fox Tv haber sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası'nı eleştirmek isterken sosyal medyada alay konusu oldu.

Koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 maaşını bağışlayarak Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattığını duyurmuştu. Kampanya kısa süre içinde yoğun destek gördü.

Milli Dayanışma Kampanyası'ndan rahatsızlık duyan Fox Tv haber sunucusu Fatih Portakal kampanyayı eleştirmek isterken cümleleri ve anlamsız el kol hareketleriyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Portakal kampanya için ise, "Büyük büyük saraylar yaparak, yazlık saraylar yaparak hacimsel olarak büyük olarak lanse etmek büyüklük değilmiş demek ki. Eğer öyle olsaydı dünyanın en büyük hacimsel olarak gelişmiş ülkeler sırasına girerdi Türkiye. Hayır, geldiğimizi durum bu..." ifadelerini kullandı. 

"SİZDE ALIMLARI KİM YAPIYOR?"

İBB Başkanı İmamoğlu'nun fahiş fiyattaki 'Yardım Kolisi' için Fatih Portakal resmi Twitter adresinde İBB'yi etiketleyerek, "İyi bir sey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahali geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri "98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL" dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor? "serzenişinde bulunmuştu.

Yorumlar 19 Yorum
Günün Manşetleri