GÜNDEM

Fenerbahçe Mesut Özil transferini bitiriyor

Koronavirüsü nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren Fenerbahçe gözünü Mesut Özil'e dikti. İşte Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi ile ilgili son gelişmeler...

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de gündem Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil.. Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon yıldız futbolcuya sarı-lacivertli formayı giydirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Daha önce transferi hakkında konuşan Mesut, "Buradaki bu sene ve seneye de olmak üzere devam edecek kontratımdan çok memnunum. Şimdiden geleceğin ne getireceğini söylemek olmaz, gelecek konusunda ben de heyecanlıyım ama neler olacağını bilemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE DÜĞMEYE BASTI
F.Bahçeliler için bir hayal haline gelen Mesut Özil transferi, 2020-2021 sezonunda gerçeğe dönüşebilir! Uzun yıllardır Arsenal'de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi için düğmeye basıldı. Başkan Ali Koç'un bizzat ve yakın çevresi aracılığıyla Mesut Özil'i yakın markaja aldığı öğrenildi. Geçmişte "Bir gün mutlaka Fenerbahçe forması giyeceğim" diyen Mesut'a ilk çağrı yapıldı.

EŞİ DE TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR
31 yaşına giren dünyaca ünlü yıldızın kapısını "Şimdi tam zamanı" diyerek çalan Fenerbahçe yönetimi, mevcut ekonomik ortamda Mesut'a sunabileceği maksimum teklifi iletti. Koronavirüsü salgını nedeniyle evinde karısı ve kızıyla birlikte vakit geçiren Mesut'un, pandemi sonrası oluşacak duruma göre F.Bahçe'ye dönüş yapacağı belirtildi. Eşi Amine Gülşe Özil de Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

5 MİLYON TL'LİK TEKLİF
Ünlü futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe, 30 Mart'ta dünyaya gelen bebekleri Eda ile gündemde… Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin kızlarına bir bebek bezi firması, 5 milyon TL'Lik reklam teklifi yaptı.

İngiliz bir dergi de 250 bin sterlin ödeyip Eda bebekle çekim yapmak istedi. Özil çifti, minik bebekleri Eda için gelen teklifleri kabul ederse bu ücretleri yardım derneklerine bağışlayacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri