GÜNDEM

Genel Kurul'da indirim tartışması! Zeydan Karalar verdiği sözü tutmadı

CHPli Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın koronavirüs salgını yüzünden Nisan-Mayıs ayı için suya yüzde elli indirim sözünü faturalarında görmeyen vatandaşlar adeta isyan etmişti. Adana Büyükşehir Belediyesi Aski Olağanüstü Genel Kurul toplantısında ise konu ile ilgili tartışmalar yaşandı..

Adana Büyükşehir Belediyesi Aski Olağanüstü Genel Kurul toplantısında su indirimi tartışması yaşandı. 

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın suya yüzde 50 indirim mesajını alan Adanalılar çok sevinmişti. Ancak Nisan ayında gönderilen faturalarda yüzde 50 indirimi göremeyen vatandaşlar kandırıldıklarını anladı. AK Parti meclis üyesi ve grup sözcüsü Vedat Gündoğan, "Daha önce adliyesi ile gündemden düşmeyen Adana şimdi Zeydan Karalar'ın yalanları ile Türkiye gündemine oturuyor" açıklaması yaptı.

GENEL KURULDA TARTIŞMA

Adana Büyükşehir Belediyesi Aski Olağanüstü Genel Kurul toplantısında  AK Parti meclis üyesi ve grup sözcüsü Vedat Gündoğan ''Aski'de su indirimini konuşuyoruz. Su faturalarında indirim olmaması vatandaşlardan aşırı tepki aldı. Bizde diyoruz ki bu kadar açık ve net bu siyaset değil milletimizin mağduriyetine katkı koyabilmek adına gerekirse sosyal belediyecilik yapabilmek için bu zararı zararda olsa göze almak lazım'' dedi. 

''YÜZDE 35 YAPALIM''

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise ''Yüzde 35 yapalım'' sözleri üzerine ''Yüzde 40 yapalım'' diyenlere sinirlenerek ''Ya birazda başkanın dediğini yapın hayret birşey ya ayıptır ya yaşça sizden büyüğüm tamam kardeşim yüzde 35 üç ay Mayıs-Haziran-Temmuz. Daha hiç konuşma sakinim ben sakinim'' dedi. Daha sonra ise hararetli tartışmalar ve tepkiler üzerine Zeydan Karalar Aski Olağanüstü Genel Kurul toplantısını terketti..