GÜNDEM

Gökhan Töre Beşiktaş iddialarına yanıt verdi

Yeni Malatyaspor'un yetenekli oyuncusu Gökhan Töre, eski takımı Beşiktaş'a transfer olacağına yönelik iddialara yanıt verdi.

Futbol kariyerinde sakatlıklarla boğuşan Gökhan Töre, Beşiktaş sorusuna cevap verdi. Beşiktaş formasını giydiği günlerle ilgili Fanatik'e konuşan Töre, dönemin başkanı Fikret Orman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''Beşiktaş'la hiçbir görüşmem olmadı''

“Sergen hocayla Malatya’da çalışma fırsatım oldu. Futbol bilgisi çok yüksek. Ondan öğreneceğim çok şey olabilir. Sergen Yalçın’la tabii ki tekrar birlikte çalışmak isterim. Ancak Beşiktaş’la hiçbir görüşmem olmadı”

Geleceğini sezon sonunda şekillendireceğinin sinyalini veren Töre, “Şu an tüm konsantrasyonum takımım Yeni Malatyaspor üzerine... Sezonu en başarılı şekilde bitirmek istiyorum. Gelecekte ne olacağını bilemiyorum, zamana bırakıyorum”

"En doğru kararı verdiğimi düşünüyorum"

“Türkiye’de Beşiktaş’a gelmeden önce hem Türkiye’nin önemli kulüplerinden hem de Avrupa’dan teklifler aldım. Kulüp ismi vermem doğru olmaz. Nihayetinde tercihimi Besiktaş’tan yana kullanıp en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Beşiktaş’la yaşadığım şampiyonluk, kariyerimin en unutulmaz anlarından biriydi. Beşiktaş’a transfer olma nedenlerimden biri taraftarıydı. Benim onlarla olan bağım farklıdır. Onları çok sevdim ve onların bana olan sevgisini hâla kalbimde hissediyorum. Verdikleri destekle her şeyin en iyisine layıklar.”

"Fikret Orman, beni taraftarın önüne atmak istedi"

“Beşiktaş’tan gönderilme nedenimi açıkçası ben de anlamadım. Geçen sezon ilk yarı bittikten sonra takımla Antalya kampına katılmayacağımı herkes gibi ben de medyadan öğrendim. Yönetimden kimse gelip benimle bu durum hakkında konuşmadı. O dönemin Başkanı’na (Fikret Orman) hem ben hem de menajerim telefonla ulaşmaya çalışıp sorunun ne olduğunu konuşmak istedik. Başkan bize hiçbir zaman geri dönmedi. Yüz yüze konuşma şansı da bulamadık maalesef.

Sonra kulüpten menajerime alacaklarıma karşılık kendime kulüp aramam söylendi. Ayrıca İstanbul kulüplerine transfer olmam durumunda bonservis istendi. Bunları kabul etmeyince kadro dışı bırakıldım. O dönemin Başkanı röportaj yapıp, ‘Gökhan oynamadan para kazanmak istedi’ dedi. O röportaj iyi niyetle yapılmamıştı, beni taraftarın önüne atmak istedi. Ben de o dönem yapılan iftiralara karşı açıklama yapma gereği duydum ve bugün haklı çıktığımı görüyorum.”

Yorumlar
Günün Manşetleri