GÜNDEM

Gündem Fatih Portakal! bakın kendini nasıl rezil etti

FOX haberin provokatör sunucusu Fatih Portakal iki ayrı yayın yaptığı görüntüler sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. İlk yayınında ABD'ye övgüler yağdıran Fatih Portakal 21 gün sonra yaptığı ikinci yayında rezil oldu!

Sosyal medya FOX TV’nin sunucusu Fatih Portakal'ın 16 Nisan 2020 ve 26 Mart 2020 tarihlerinde yayınlanmış iki yayınını konuşuyor. Fatih Portakal'ın rezil olduğu görüntülerin yer aldığı video hızla yayılmaya başladı..

ABD'YE ÖVGÜLER YAĞDIRDI
16 Nisan 2020 tarihli görüntüde Fatih Portakal, FOX Ana Haber bülteninde ABD'nin koronavirüsle mücadele kapsamında 2,2 trilyon dolar teşvik vereceğinden şu ifadelerle bahsediyor. "Muazzam bir olay. ABD koronavirüsle mücadele için bir ekonomik teşvik planı hazırladı ve bu kabul edildi. Sıkı durun parayı kafanızda canlandıramıyorsunuz. 2,2 trilyon dolar teşvik verecek. Acaba Türk parası olarak kaç para?"

FATİH PORTAKAL REZİL OLDU
O yayından 21 gün sonra yani 26 Mart 2020 tarihinde FOX Ana Haber'e Voice of America (VOA) Türkçe muhabiri Dilge Timoçin konuk oluyor. Timoçin, Fatih Portakal’ın, “Amerika’da maskeye rahat ulaşabiliyorlar mı?” şeklindeki sorusuna, “Hayır. Bulunamıyor” şeklinde cevap verdi. Portakal, “Koskoca Amerika’da ‘süper güç’ diyoruz. Maske mi yok adamlarda?” sorusundan da istediği cevabı alamadı. Fatih Portakal'ın rezil olduğu anların içeren videoya yorum yağdı.