GÜNDEM

Hasan Usta Kebap'tan israfı önlemek için öncü proje

'Adana Kebap' denince akla ilk gelen mekan olan Hasan Usta Kebap, israfa savaş açmış durumda. 'Gurme paket' projesiyle, yemeklerini bitiremeyen müşterilerin israf yapmasının önüne nasıl geçiliyor bir bakın...

Adana kebap, ciğer, çöp şiş, lahmacun, pirzola gibi birbirinden güzel lezzetler sunan ve sosyal medya fenomenlerinin uğrak yeri olan Hasan Usta Kebap'ın tam anlamıyla israfa savaş açtığını biliyor muydunuz?

Etlerinde bir bütün kuzunun sinirleri ayrıldıktan sonra tamamını kullanan, yaptırdığı yağmur suyu geri dönüşüm sistemi ile sudan tasarruf sağlayan Hasan Usta Kebap, bitiremediğiniz yemeklerinizi evinize götürmeniz için öncü bir projeyi gerçekleştiriyor.

“Lezzet üretmek yetmez, israfı da önlemek gerek”

Hasan Usta Kebap “gurme paket” adı verdiği israfı önleme projesinde öncü olarak, gurme paketi şöyle tanımlıyor: “Gurme paketin geleceğimiz için gıda kayıp ve önleme sloganıyla yola çıkmış yiyemediğiniz artan yemeklerinizi paketleyip sizlere tekrar iade etmektedir. Özellikle kahvaltıda tüm artanları gurme paket ile alan müşterilerimize indirim uygulanmaktadır”

Hasan Usta Kebap'ta serpme kahvaltı siparişi veren ve hepsini bitiren müşterilere yüzde 10'luk bir indirim uygulanıyor.

Ayrıca Hasan Usta Kebap dünyanın ilk araca servis kebap siparişi veren restoranı unvanını taşıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri