GÜNDEM

İGDAŞ'ın kaynakları kime reklam olarak peşkeş çekildi?

İnternethaber Grup Başkanı Hadi Özışık ve NetHaber Genel Müdürü Süleyman Özışık gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İBB'nin İGDAŞ oyunu İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın Yotube kanalında tartışıldı.

Nethaber Genel Müdürü ve Türkiye Gazetesi yazarı, Süleyman Özışık, "TELE 1'e istediğin kadar reklam verebilirsin. Kendi medyanı destekliyorsun eyvallah hakkındır. Burada askıda fatura diyerek milletten milyonları topluyorsun, diyorsun ki garip guraba var diyorsun o parayı götürüyorsun TELE 1'in Sözcü'ye oluk oluk para akıtıyorsun. Benim eleştirim burada. Yoksa TELE 1 reklam almış benim için çok önemli değil." dedi.

Özışık, "Sen Başakşehir Hastanesi'nin yolunu yapamıyorum diyorsun bir bakıyorsun borçlanıp muhtarlara telefon gönderiyorsun. Bunu özel konuşmak lazım çünkü telefonlara özel yazılım yüklenmiş her şeyi hazır gönderilmiş." serzenişinde bulundu. 

İGDAŞ için vatandaştan dilenerek toplanan paraların bu kanallara gönderiyorsun diyen Süleyman Özışık açıklamasının devamında şunları söyledi: Verdiği bu paralan tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır. Sen bu reklam paralarını alıp kursağa indiriyorsun sonrasında da Ekrem İmamoğlu'nu çıkarıp methiyeler düzüyorsun. Maşallahlarla Adnan Oktar'ın A9 kanalını geçtin. Sonra da yayın bittikten sonra bize dönüp bu yandaşlar yok mu diyorsun. Hani biz marjinaldik.

"VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARAYLA OLUYOR BUNLAR"

Ersoy Dede, "İGDAŞ'ın bu yaz sıcağında 700-800 liralık fatura gönderdiler evlere. Hangi hesaplamayla gönderdikleri haftalarca tartışıldı. EPDK buna müdahale etmek zorunda kaldı. Böylesi bir dönemde bu kadar zor durumda olan olan insanları bir kez daha mağdur etmeye yönelik hamlesi EPDK'nın müdahalesiyle kıyıdan döndü." açıklamasında bulundu. 

Dede açıklamasının devamında şunları söyledi: "Aynı İGDAŞ'ta sen küçük ölçekli televizyon kanallarını fonluyorsun. Hatırlayacaksınız Ekrem İmamoğlu seçilmeden önce Halk TV, ulusal platformda kalmak için mücadele veriyordu. KRT ve TELE 1 televizyonları ise yerel ölçekli sadece uydudan yayın yapabilecek ekonomik güce sahiptiler. Bunlar yok hükmünde kanallardı. Ne zaman Ekrem İmamoğlu İBB Başkanı seçildi bu televizyonların kanalları kasaları para gördü. Bunları görelim lütfen. Durduk yere olmadılar bunlar. Halk TV kanalı bir anda majör kanal olma iddiasıyla yola çıktı. Bunlar vatandaşın cebindeki parayla oluyor bunlar."

Yorumlar 10 Yorum